null
 Малин П`ятниця, 29.03.2024, 11:21



| RSS
[ Головна ] [ ]
Категорії розділу

Наше опитування
Які теми Вам цікаві?

Всего ответов: 102

Статистика


Пошук

Головна » 2009 » Травень » 13 » Подорож до бузкового раю
Подорож до бузкового раю
17:04
Щороку Ірина Харитонова, керівник хореографічного ансамблю «Скайленд», зі своїми вихованцями та їх батьками відвідує Національний ботанічний сад у пору цвітіння бузку. І цьогорік
10 травня традиція продовжилася.
  
 
 
Дехто із дітей вперше бачив столичний без.
Та що там! Навіть декотрі з мам і тат, завдяки ініціативі керівника танцювального гурту, теж уперше ощасливили себе екскурсією у квітковий рай!
Це була не просто прогулянка. Юні малинчани та їх дорослі супутники не лише насолоджувалися сезонним цвітінням, а й спостерігали явища, достойні наслідування або хоча б схвалення стороннього обивателя. Ускрізь на зелених галявинах між бузку, півоній та іншої квітучої екзотики відпочивали кияни та гості столиці. Пікнік у раю! (вибачте, що вкотре вживаю це слово, бо інше не підходить). Але ускрізь було охайно, ніхто не лишав після себе папірців та недоїдків. Мабуть, то краса, котра має врятувати світ, будить у нас екологів...
Алеями пливе річка люду... Художники тут на пленері... А дітлахи наче завжди тут жили...
Кілька годин серед квітів, мабуть, наповнюють відвідувачів ботанічного саду такими враженнями, які упродовж року можуть хвилювати душу й піднімати настрій.
Дехто з батьків мимоволі позаздрив киянам, буцім, вони змалку без особливих зусиль можуть спостерігати таку красу, проїхавши маршруткою чи тролейбусом кілька зупинок. А малинчанам чи іншим приїжджим треба добряче натомитися у дорозі, перш ніж зрадіти бузковому розмаїттю.
І як дивовижно просто затіяти у нашому місті свій міні-ботанічний сад з бузковою алеєю! Та й бузок не дуже вибагливий у вирощуванні, і місця у нашому місті вдосталь, якщо придивитися!
Уявіть, що малинські юні танцівниці виконують хореографічну композицію на одному із міських свят, і не де-небудь, а на галявині, оточеній бузками... Такий образ надихає, чи не так?..
 
Фото Антоніни Глущенко
Переглядів: 966 | Додав: respe | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту




Третейський суд

null
.
.

Міні-чат

QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов

Газета міста Малин - RESPECT
@freeboard.com.ua
Каталог сайтов
Copyright RESPECT © 2024      Конструктор сайтів - uCoz           Малин