null
 Малин Четвер, 28.03.2024, 20:59



| RSS
[ Головна ] [ ]
Категорії розділу

Наше опитування
Які теми Вам цікаві?

Всего ответов: 102

Статистика


Пошук

Головна » 2009 » Травень » 16 » Спортивний оглядач
Спортивний оглядач
13:23
Микола Скуратівський
      ФУТБОЛ:  Кубок «Весна» — у «Граніта»
 
 
 

Кубок «Весна» — у «Граніта»

 

Футбольний сезон 2009 року на Малинині розпочався у квітні розіграшем кубка «Весна».

В 1/8 фіналу перевага була за гостями, які виграли три матчі. І якщо перемога нововороб’ївської «Чайки» була лише несподіванкою, то поразки «Сокола» в Поповичах та держлісгоспівського «Лісовода» в Малині можна вважати сенсаційними.

Забивши три голи у ворота «Сокола», минулорічного фіналіста весняного кубка, футболісти МКДЗ почувалися впевнено до кінця гри і завершили її в Поповичах з рахунком 8:2 на свою користь.

Срібний призер чемпіонату району 2007 року та фіналіст осіннього кубка «Лісовод» на своєму полі в Малині намагався бути господарем у грі з «Мрією», але відсутність декількох ключових футболістів, котрі були лідерами команди в минулому сезоні, позначилися на його колективних діях і результаті матчу. При завершенні атак на ворота впевненіше грали гості — футболісти луківської «Мрії», перемігши господарів поля — 3:0.

У ¼ знову зуміли відзначитися футболісти МКДЗ. У Федорівні вони виграли — 2:0 у місцевого «Каскада», який гідно захищав честь Федорівни, змагаючись з досвідченим суперником.

Порушнику кубкового спокою, луківській «Мрії», після впевненої перемоги над «Лісоводом» не вистачило майстерності, щоб позмагатися за позитивний результат з учасником обласних змагань «Гранітом». На своєму полі граніт ненці забили сім голів у ворота гостей, не пропустивши їх у свої від лукавців.

У наступному турі змагань «Граніт», приїхавши до Нових Вороб’їв, здобув ще одну впевнену перемогу з рахунком 6:2.

В іншому матчі за місце в фіналі змагалися футболісти МКДЗ та «Будівельника» з Гранітного. Поєдинок на футбольному полі СПТУ, господарями якого були каменедробильники, зібрав велику кількість глядачів із Малина та Гранітного. І команди порадували вболівальників цікавою грою.

Каменедробильники намагалися здобути свою третю перемогу, але краща командна гра футболістів «Будівельника» була вирішальною. Рахунок матчу — 3:1 на користь гравців пинязевицького кар’єру дозволив зустрітися у фіналі двом гранітненським командам.

Уболівальники обох команд передбачали принципову, напружену гру і… помилилися. «Граніт», який залучив під свої прапори майже всіх кращих футболістів району, вирішив долю матчу за 35 хвилин першого тайму, забивши шість голів у ворота суперників. У другому таймі «Будівельник» намагався змінити перебіг подій на футбольному полі. На зелений килим стадіону «Авангард» вийшли футболісти, які через травми, отримані у попередніх матчах, змушені були сидіти на лаві запасних і грати в повну силу не могли. Гра вирівнялася, але помилок першого тайму футболісти пинязевицького кар’єру виправити не зуміли, програвши другий тайм з рахунком 1:0. А у підсумку і кубок «Весна» здобули учасники обласних змагань футболісти «Граніта», у якого чотирма забитими голами відзначився Олег Зборовський.

Друге місце «Будівельника» — крок уперед за результатом, у порівнянні з минулорічним розіграшем весняного кубка, і крок назад — за грою у фіналі. Помітно, що у команді, яка може змагатися за найвищі нагороди районних змагань, не вистачає кваліфікованого тренера, котрий знає, як слід готувати футболістів фізично, як збудувати основу швидкої, технічної гри, об’єднати гравців спільною метою.

Турбує і майбутнє «Граніта», тому що частина футболістів, котрі грали у фіналі кубка, виходитимуть на поле у футболках інших команд.

 

10 травня 2009 року

Переглядів: 952 | Додав: respe | Теги: Малин, respect | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту




Третейський суд

null
.
.

Міні-чат

QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов

Газета міста Малин - RESPECT
@freeboard.com.ua
Каталог сайтов
Copyright RESPECT © 2024      Конструктор сайтів - uCoz           Малин