null
 Малин Четвер, 28.03.2024, 08:30



| RSS
[ Головна ] [ ]
Категорії розділу

Наше опитування
Які теми Вам цікаві?

Всего ответов: 102

Статистика


Пошук

Головна » 2009 » Травень » 27 » Клубу «Файтер» — 30 років
Клубу «Файтер» — 30 років
15:20

Промова президента з нагоди тридцятиріччя клубу

 (із цифрами здобутків і втрат).

 

У квітні нашому клубові «Файтер» виповнилося 30 років.

Найкращим періодом були 1990-1994 роки за головування в Малині Володимира Студінського. Дякуємо йому за це. Тоді нас знали як клуб по боротьбі з правопорушниками «Феміда».

Займались карате й водночас патрулювали по місту, охороняючи громадський порядок та  забезпечуючи  дотримання правопорядку на танцмайданчиках або інших об’єктах дозвілля для молоді.

Думаю, пам’ятають у місті й військово-патріотичний клуб «Щит Батьківщини». Крім охорони, занять і таборів, тоді проводилися нами упродовж місяця по вихідних днях літні військові ігри.

Далі по хронології йде культурно-спортивне об’єднання «Пошук». Крім дев’яти секцій при клубі діяли вокально-інструментальний ансамбль, студія образотворчого мистецтва, фотостудія.

А вже з 1997 року клуб став клубом кікбоксінгу «Файтер».

Якщо повернутися на початок 90-х, варто згадати про моральну й матеріальну, фінансову підтримку міської влади. За існування фонду оплати протягом року секцію відвідувало до п’ятисот дітей.

Після приходу в крісло міського голови Леоніда Шевчука почалась боротьба проти клубу. Усе робилося, аби з Василя Михайловича намалювати антивладного монстра.

«Пошук» був ліквідований. Половину приміщення забрали. П’ятнадцять років чекаємо від міської ради допомоги в ремонті приміщення. І щоосені останніх кілька років клуб намагаються виселити. Влада навішує клубові брехливі ярлики, Василь Буткевич відкрито називає «бандою Федоренка» та звинувачує у чому заманеться. І це після 7-и тисяч дітей, які займалися у клубі за всі роки й отримали шанс на здоровий спосіб розвитку, виховання та формування активного світогляду. Невже й охорона правопорядку, яку організовував клуб, не варта доброго слова? Сім років поспіль Василь Михайлович організовував оздоровлення 120-ти дітей у таборі «Пролісок» на Тернопільщині. Поки не втрутився тодішній голова РДА Микола Дідківський…

А найпам’ятнішими для вихованців клубу були й лишаються 50 днів улітку на Панському лузі (23 роки поспіль!).

Більше ста наших вихованців стали призерами й чемпіонами різних змагань, інструкторами й тренерами.

Власне, є що святкувати. Доречно подякувати директорові міської школи №4 Валентині Колесніковій за надання приміщення для показових виступів 23 травня.

«Файтер» існує і продовжує свої кращі традиції. Зараз клуб реалізовує проект «Молодь за здорову націю, проти злочинності, наркоманії…». Актуально?

 

Василь Федоренко, президент клубу кікбоксінгу «Файтер»,

Олег Михайленко, віце-президент.
 
Із особистого архіву Василя Федоренка
 
 
 
Переглядів: 995 | Додав: respe | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 В.Федоренко ( ім`я у інтернеті - istina)  
0
Правка :
В таборів «Пролісок» текстильного комбінату «Текстерно» Тернопільської області , колишньому «Будинку Мисливця» Обкому партії , оздоровилось не 120 дітей , а протягом 7 років до 120 дітей щорічно . Умови були заворожуючі , а витрати Чорнобильського фонду набагато менші ніж у «чистій» Житомирській області . А політика влади була така , що вона вважала гостинних українців «бандерівцями» та особистими ворогами . Хоча це не лайливе слово на сьогоднішній день!
50 – денні літні збори так само не були одноразові , а в цьому році будуть 24-ті.
Особисто хочу подякувати за допомогу та не байдужість до нашої суспільно корисної справи : колишньому міському голові Володимиру Студінському , колишньому заступнику головного механіка паперової фабрики Олегу Даньку, колишньому голові Батьківської ради клубу Борису Недашківському , директору школи №4 Валентині Колесніковій та десяткам безкорисним , добрим , суспільно відповідальним Малинчанам.
Коли прийде Влада любові до України , до її нації , замість любові до влади , ось тоді зупиниться вимирання української нації та сучасні проти неї геноциди !
Головне - авторитет Істини , а не істина Авторитету !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту




Третейський суд

null
.
.

Міні-чат

QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов

Газета міста Малин - RESPECT
@freeboard.com.ua
Каталог сайтов
Copyright RESPECT © 2024      Конструктор сайтів - uCoz           Малин