null
 Малин Четвер, 25.04.2024, 18:00



| RSS
[ Головна ] [ ]
Категорії розділу

Наше опитування
Які теми Вам цікаві?

Всего ответов: 102

Статистика


Пошук

Головна » 2009 » Серпень » 2 » Тривають вибори
Тривають вибори
14:30

І стоїло їхати галопом з криму щоб побачити, що не мене ні жодного з моїх знайомих нема в списках? Що ж тут скажеш - "Выбор зделан господа",  - якщо ви теж збираєтесь пожертвувати будь чим, заради того щоб відчути себе привидом, то це ваш "вибір-2009" :)

Ваша думка? 

Переглядів: 1768 | Додав: menkoli | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 3
3 istina  
0
4 серпня був на комісії ТВК підписаний протокол по результатам голосування. Підписали 9 членів ТВК із 10.
5 серпня Субботіна Н.М. вже оприлюднила протокол вивісивши в фойє міської ради. Того ж дня я зареєстрував позов. 7 серпня Субботіна оприлюднила результати голосування в «Соборній площі».Того ж 7 числа ТВК отримала відповідні документи відносно двох позовів до суду. Наплювавши на суд і позови Субботіна 10 серпня оголосила Фещенка мером.
Суддя Тимошенко А.О. навіть не пожурив .
Суддя у суді знехтував моїми обгрунтуваннями мого позову та деталізацією фактів порушень зі сторони ТВК до дня голосування і в день голосування .
Він не давав мені навіть в дебатах права задавати запитання відповідачці (голові ТВК). Він ігнорував заслухати представників дільничих комісій , які свідчили б на користь виборців . Він мене , позивача , вигнав із зала суду , а потім ще не проголосивши рішення суду взагалі всіх суб`єктів судового розгляду вигнали із будинку суду зачинивши всі двері. Сьогодні , навіть, мені не вручили офіційного судового рішення . Побачим завтра !
Результат моєї боротьби після виборів за тих тисяч Малинчан які не змогли проголосувати, проти тих хто подав на дільниці завідомо неправдиві списки прочитайте у правій колонці «Малинських новин» за сьогодні , але це тільки початок . Височинський вже обіцяє до 31 серпня надіслати кожному виборцю іменні повідомлення з особистими даними виборця для уточнення .
Чому він не запросив архівну інформацію по виборцях з 2002 року від РАКСу , будинкоуправлінь та паспортного столу до дня голосування? Ці вибори фальшовані !
Сама ТВК була не легітимна , бо половину її членів "представляли" неіснуючі суб`єкти виборчого процесу ( ліквідовані місцеві партійні осередки). Зато мені було відмовлено у введенні до ТВК мого члена ТВК.
Коли між фіналістами різниця всього у 180 голосів , а тисячі не проголосували про що свідчать письмові і устні свідчення моїх членів, секретарів , заступників голів комісій ,спостерігачів по кожній дільниці та 97 Малинчан які це підтвердили своїми паспортними і іншими даними та підписами, то про які об`єктивні , правдиві результати виборів можливо взагалі говорити .
Я захищаю права людей і хочу їх навчити самих захищати свої права , а не бути зомбі які байдужі до власної долі та долі своїх сімей !
Наша партійна програма ВО «Свободи» так і називається «ПРОГРАМА ЗАХИСТУ УКРАЇНЦІВ» і я її виконую !

2 Istina (Федоренко В.М.)  
0
Ви є свідками того , як місцеві Мафінатори намагаються плювати на ваші права , і на судочинство в Україні та діюче законодавство.
Згідно законодавства , якщо результати виборів чи весь виборчий процес оскаржується в суді , то суд після отримання позовів призупиняє процес оприлюднення результатів виборів зі сторони ТВК . Так у Україні !
Але м. Малин – це кримінальна вотчина злісних порушників законів України . Недивлячись на те , що комісія офіційно повідомлена про судове провадження від мене , кандидата в мери , та суду , мені повідомили джерела з міської ради про планування антизаконогое зібрання міської сесії на 15 годину в понеділок аби оприлюднити швиденько необ`єктивні результати на плювавши на судочинство .
Це є наруга над Україною , над правами українців та над діючим законодавством .
Ми маємо сотню підписів малинчан , які не змогли проголосувати та залишили про себе особисті дані добровільно .
Ми знаємо про тисячі таких обкрадених . Захистіть своє право . Зверніться до мене , Федоренка Василя Михайловича , від цієї миті і до 17 години у понеділок . Станьмо поряд для захисту справедливості 10 серпня, у понеділок у Малинському суді .
Мої телефони : 5-37-55, 80973967514

1 Istina (Федоренко В.М.)  
0
Я вчора зреєстрував подання до прокуратури з вимогою відкрити кримінальну справу за фактом внесення до списків виборців неправдивих відомостей .
Кримінальний кодекс України , розділ V “ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ВИБОРЧИХ, ТРУДОВИХ ТА ІНШИХ ОСОБИСТИХ ПРАВ І СВОБОД ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА»,ст.158 «Перешкоджання здійсненню виборчого права», п. 2 «... внесення до виборчого документа завідомо неправдивих відомостей або будь-яка інша його підробка» говорить про те , що Малинська міська виборча комісія подала до дільничих комісій завідомо неперевірені , підроблені , неправдиві списки виборців з тисячами померлих , виписаних з малинської прописки , не вписаних вигаданих виборців за конкретними адресами , з невписаними малинськими повнолітніми виборцями , яки мають вік до 25 років , а також виборців , яки були раніше у виборчих списках , прописані по конкретним виборчим округам , але з невідомих причин були виключені із списків». Згідно чинного виборчого законодавства про місцеві вибори список виборців формує відділ державного реєстру Малинської міської ради . Потім даний список за підписом особи яка у м. Малині виконувала обов`язки міського голови на засіданні міської виборчої комісії повинен був актом перееданий комісії , яка у відповідний термін повинна була передати списки по дільничним комісіям .
Подав також позовну заяву на визнання даних виборів не дійсними в зв`язку з масовими порушеннями та бездіяльністю територіальної комісії.
До заяви долучив список із 96 підписами і власними даними виборців , які самі добровільно їх подали так , як їм не дали можливості реалізувати конституційне виборче право обирати .
Коли я до голови комісії відправив корреспондентку «Української правди» то в інтерв`ю Субботіна підтвердила що на середину дня , на дільницях не змогли проголосувати в середньому по 180 виборців на кожній дільниці . В ЗОСШ №; на 12 годину моїм спостерігачем було зафіксовано 97 молодих людей , яки не змогли проголосувати , але не поскаржились .
То про яки вибори чи об`єктивні , правдиві результати голосування можна говорити .
Вибори повинні бути визнані не дійсними , а винні за таки списки повинні отримати те , що передбачає закон – від 3 до 5 років позбавлення волі .
Попереду вибори президента , а у березні чергові місцеві та парламентські.
Досить , щоб за живих голосували покійники та привиди !
На понеділок призначене засідання суду по моїй та С.Долі заявам .
Запрошую всіх хто готовий захищати своє виборче право , а не плакати чи бути байдущими до злочину проти виборчих особистих прав та свобод на 16.40.
По Долі заяві початок о 17 годині, а по моїй о 17.30 !
Бажано з собою взяти паспорт з пропискою !
З повагою В.Федоренко !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту




Третейський суд

null
.
.

Міні-чат

QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов

Газета міста Малин - RESPECT
@freeboard.com.ua
Каталог сайтов
Copyright RESPECT © 2024      Конструктор сайтів - uCoz           Малин