null
 Малин П`ятниця, 26.04.2024, 01:27



| RSS
[ Головна ] [ ]
Категорії розділу

Наше опитування
Які теми Вам цікаві?

Всего ответов: 102

Статистика


Пошук

Головна » 2009 » Серпень » 22 » ПриБЮТ проти воборчого права українців
ПриБЮТ проти воборчого права українців
02:31
"Позачергове засідання Верховної Ради 21 серпня 2009 року вкотре засвідчило: олігархічні клани досягли повної згоди. "Солодка парочка" – ПРиБЮТ – не просто подолала декілька вето Президента. Найбільші олігархічні клани фактично визначили подальшу стратегію власного панування в Україні. А заодно вирішили головну для себе проблему президентських виборів – законодавчо закріпили формулу: "Вибори без вибору, вибори без виборців".

Олігархи вже навіть не граються у "демократію". Вони просто усувають виборців від реального вибору. Тепер їм не треба йти у люди за підтримкою. Не потрібно збирати підписи в усіх регіонах України. Досить лише заплатити велику заставу – розміром у 2,5 мільйони. Звісно, для тих, у кого в руках уся влада і уся власність – це "кишенькові гроші". З людьми ж вони будуть "спілкуватися" через телевізор, тотальною пропагандою. "Свої" виборчі комісії "правильно" підрахують голоси, а кишенькові суди остаточно закріплять консенсус кланів. Відтак Президента обиратиме не народ, а вони – через рейдерські судові рішення. І не важливо, хто буде Президентом, а хто - Прем’єром.

Переглядів: 3202 | Додав: Istina | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
3 HOHOL  
0
А ДЕ Ж РЕАЛЬНА ВЛАДА у ЖИДІВ???...
Незалежно ні від яких умов, на Україні «ВІДБУЛИСЯ ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА!?» НЕ БУЛО, як завжди, НАТОВПУ іноземних СПОСТЕРІГАЧІВ на дільницях у областях, черг голосуючих у Донецькому та Луганському регіонах, а анексована територія Криму і зовсім, ПРАКТИЧНО, не прийняла участі у цих «виборах», але ФАКТ залишається ФАКТОМ… Була створена штучна виборча «компанія» у м. Києві, де одно миттєво обирався Мер міста, Міськрада, Президент та ще й Дарницька райрада. Жид/єврей(рос.)/ Пєця Вальцман/Порошенко/ був юридично визнаний Президентом України. Таким чином, відбулися «вибори», як того вимагав Європейський Економічний Союз /ЄЕС/. А КОЛИ Ж УКРАЇНА СТАНЕ ЧЛЕНОМ ЄЕС??? Для цього, просто, треба щоб країни Європейського Союзу одностайно прийняли це РІШЕННЯ! Що ж ЗАВАЖАЄ???
Молдавський жид/єврей(рос./ Пєця Вальцман /Порошенко/ отримав юридичну Владу, а де ж ФАКТИЧНА? Згідно Конституції України 2004р., на яку спирається «БРИГАДА єврейки Юльки /Капітольман -Григян/Тимошенко/», фактично ГОЛОВОЮ –«ЦАРЕМ» України є Голова Верховної Ради України – О.В.ТУРЧИНОВ. Головою адміністративно-виконавчої Влади є Голова Кабміну України Сеня ЯЦЕНЮК. А що ж «залишається» Пєці Вальцману/Порошенко/: представництво на засіданнях у іноземних державах, «роздача» нагород та грамот і таке інше…/по дрібничкам/??! Про єврейку Юльку я вже й не кажу… Тільки Державна посада службовця дає РЕАЛЬНУ ВЛАДУ!!! Знову ж виникає питання. Куди подіти єврея –хасида Діму/Авдіма/ Яроша, який хоч 18-20 січня 2014р. сам ОСОБИСТО не ішов на штурм Державних установ /«ДОМОВЛЯВСЯ» з В.Януковичем у його кабінеті/, але ж «підставив» замість себе десятки СЛОВ’ЯН – УКРАЇНЦІВ, які ЗАГИНУЛИ за його ІДЕЇ?! Євреї/рос./ хочуть реальної необмеженої ВЛАДИ! Тому ще і зараз на «МАЙДАНІ» стоять палатки та «БАРИКАДИ», а карпатські вівчарі та лісоруби продовжують «жрати», пити та «срати/рос./» на Центральних вулицях та площах СТОЛИЦІ України! Пора вже припинити перетворення одного з найкрасивіших міст ЄВРОПИ у загальноукраїнський «СМІТНИК»!!!
По приході ж до Влади іуде/нім./ В.Кличко вже, як Мер м. Києва, забув основні принципи «МАЙДАНУ»: ЛЮСТРАЦІЯ та «ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ВЛАДИ»! Виходить, щоб прийти до Влади жидам знадобилося «пушечне м'ясо» закарпатських «вівчарів», а по приходу до Влади євреї/рос./ його вже НЕ ПОТРЕБУЮТЬ?! «Мавр сделал свое дело, мавр «должен»…./рос./»!? Його вимоги негайно розійтися та очистити вулиці та площі міста це не прибирання «смітника», а прямий ВИКЛИК Українському Народу - ПОПРАННЯ ДЕМОКРАТИЧНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ, того за що «МАЙДАН» боровся!!
Щоб виправдати свої загарбницькі плани на шляху до ВЛАДИ, було висунуте гасло: «Смерть сепаратистам»! Та не усі «майданівці» на нього відгукнулися та не пішли воювати проти ВЕЛИКОГО СЛОВ’ЯНСЬКОГО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ /брат на брата/. Треба усе вирішувати ДЕМОКРАТИЧНИМ шляхом переговорів, а не розпалювати Громадянську війну на Україні. УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ потрібен МИР!!! Якщо ж бригаді «єврейки Юльки» треба війна, то нехай сформують «ЖИДОВСЬКІ/єврейські(рос.) БРИГАДИ» чи «ЄВРЕЙСЬКІ/рос./ ПОЛКИ» з самих ЖИДІВ/евреїв(рос.)/ та йдуть воювати за «світле майбутнє» ЄВРЕЙСЬКОГО СТАДА. Усе за мільярди єврейки/рос./ Юльки, жида Пєці Вальцмана/Порошенко/, бо він, як ПРЕЗИДЕНТ, є ГОЛОВНОКОМАНДУЮЧИМ УКРАЇНИ і за власні гроші інших жидів, а НЕ за рахунок БЮДЖЕТУ КРАЇНИ. На чолі ж цих «БРИГАД» пропоную призначити жида – хасида Діму/Авдіма/ Яроша. Воювати проти ВЕЛИКОГО СЛОВ’ЯНСЬКОГО НАРОДУ це йому не фізично ліквідувати маленький, але ВОЛЕЛЮБНИЙ ЧЕЧЕНСЬКИЙ НАРОД! А наших СЛОВ’ЯНСЬКИХ ДІТЕЙ жиди/євреї(рос.) повинні залишити у СПОКОЇ, бо наші СЛОВ’ЯНСЬКІ ДІТИ НЕ ПОВИННІ ВМИРАТИ, це – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ!!!
Тоді ми подивимося, хто переможе; ВЕЛИКИЙ СЛОВ’ЯНСЬКИЙ НАРОД – НЕСКОРЕНА НАЦІЯ, який на протягу століть свого існування завжди боровся з ЗАГАРБНИКАМИ і ОКУПАНТАМИ та завжди їх ПЕРЕМАГАВ, чи жиди/євреї(рос.)/ ці комуністи - сіоністи, які у 1917 році , шляхом заколоту, захопили Владу на Україні, кров’ю СЛОВ’ЯНСЬКОГО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ «залили її простори» й до сьогодні не хочуть її віддати.
ТА ЖИВЕ І БУДЕ ЖИТИ У ВІКАХ МОЯ НЕЗАЛЕЖНА, ВІЛЬНА, ДЕМОКРАТИЧНА ДЕРЖАВА УКРАЇНА, а ВЕЛИКИЙ СЛОВ’ЯНСЬКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД буде жити у Європейському Економічному Союзі без жидів/євреїв(рос.)/ та комуністів!!!
Червень 2014р. «СИН НЕБА»

2 StevenEn  
0
Расскажите мне, откуда вы пришли и что вам надо. Эти люди не желают вступать в контакты с чужаками. Затем на него обрушился меч, но теперь Сенедай был готов к защите, удачно парировал выпад и тут же сделал выпад зубцом, с удовлетворением ощутив, как он вошел в тело врага. На следующее утро он отправил Жана-Мари на телеграф с двумя депешами. Алекс и Дмитрий застыли как соляные столбы, не в силах ни пошевелиться, ни произнести хоть полслова. правила перевозки военной техники . Януш мимоходом, легонько махнул рукой — и с той стороны улицы подошли четверо аккуратных, молчаливых ребят в приличных костюмах и безукоризненно повязанных галстуках. Слава богу, Олег не знает ни моего нового адреса, ни городского телефона, и от него теперь очень легко избавиться - простым нажатием кнопки на трубке. Чтобы подзаработать на дорогу, определился на пристань сначала чернорабочим, потом присмотрелся, как махает кистью старый маляр Кондратьич, и попросился к нему в помощники. От этой задницы мы ничего другого и не ждали. Я не допускаю, что письмо было похищено после половины двенадцатого ночи, так как с этого часа и до момента, когда обнаружена пропажа, мистер Хоуп и его жена находились в спальне. Обычно копье появлялось сразу, вместе с первой мыслью о нем. Вторым в списке Эльдада числился Эли Юваль, уроженец Польши. Поэтому у меня к тебе просьба, прекрасная дама. Его голос тоже изменился — стал дрожащим и высоким.

Туда же она воткнула острым концом брошку с фальшивым бриллиантом, являвшимся в действительности миниатюрным телеуправляемым детонатором. Разве он мог приехать в город раньше нее? Добровольцы нашлись, но мало, и набор пошел принудительным выбрали, и валяй в каменоломни, хочешь-не хочешь. Хватали на дорогах бродяг, объявляли холопами тех, кто нанялся на временную работу, и даже дворян, отбирая у них поместья. Обязательно найдется человек, который заявит, что я не в состоянии и двух шагов своими ногами сделать. Радикальный ислам тут вообще ни при чем, он тоже станет жертвой, только чуть позже. Обычно их замечают, лишь когда они вспыхивают и погибают в земной атмосфере. . Мать тупо посмотрела на них, поискала глазами старшего сына и, встретившись с ним взглядом, безнадежно качнула головой. Заруби на носу: я вовсе не пешка в твоих играх. Базу срочно эвакуировать по схеме, заложенной в вашей программе, у вас будет… — Ну и ловко же закручено, — с хитрым взглядом произнес мистер Боффин. Несмотря на это сопротивление, было образовано новое государство под названием республика Монако.
http://goqynuh.96.lt
http://titysuy.url.ph
http://pirubc.hol.es
http://acamavd.hol.es

1 Малинчанин  
0
Istina! Скільки вже можна розводити флуд??? Мало того, що весь форум "Мого Малина" загадили, то ще один ресурс заполонили сміттям. Почитайте про культуру в Інтернеті. І вивчіть нарешті грамоту - після слова не потрібно ставити "пробел" перед комою. Зразок "СЛОВО," а Ви пишете "СЛОВО ,".

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту




Третейський суд

null
.
.

Міні-чат

QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов

Газета міста Малин - RESPECT
@freeboard.com.ua
Каталог сайтов
Copyright RESPECT © 2024      Конструктор сайтів - uCoz           Малин