null
 Малин Четвер, 18.04.2024, 18:20



| RSS
[ Головна ] [ ]
Категорії розділу

Наше опитування
Які теми Вам цікаві?

Всего ответов: 102

Статистика


Пошук

Головна » 2009 » Травень » 22 » Круглий стіл 21 травня 2009 року
Круглий стіл 21 травня 2009 року
19:18
Круглий стіл виявився ребристим ?..
 
Наше інтернет-видання «Респект-газета» та обласний тижневик «Замок володарів» тиждень тому вирішили укупі зорганізувати круглий стіл для спілкування депутатів міської ради, інших представників влади та активних городян. Причиною послужила суперечлива й знову напружена ситуація у міській раді. Ми сподівалися, що у більшості своїй й учасники, й сторонні спостерігачі затятої суперечки між двічі екс-головою та депутатським корпусом захочуть нарешті остаточної крапки у цій історії...
 
Звичайно, за короткий час не вдалося зібрати багато людей. Однак по телефону отримали запрошення більше двохсот чоловік. Додавалося, що вхід на зустріч для всіх вільний, тобто, можна було діяти за принципом гри «Передай наступному».
Учасників круглого столу виявилося дійсно мало, але й ті в’яло й незацікавлено реагували на здавалося б кричущу проблему: криза міської влади.
Не дивлячись на те, що нами було запропоновано обговорювати тему лише в її рамках, присутні подеколи сходили на ті теми, які лишалися болючими для них.
Депутати, зокрема, теж не виявляли особливого ентузіазму в дискутуванні. Втомилися, впевнена, від теми протистояння з Сергієм Долею.
Сергій Доля ж сам, залишаючись вірним собі, намагався використати круглий стіл як трибуну своїх декларацій, стільки разів «переспіваних» (теж відхилявся від запропонованої теми).
Чотири шляхи виходу із кризи міської влади (а саме: 1) містом й надалі опікуються Доля й депутати, знайшовши компроміс у стосунках між собою, 2) Доля іде з посади, а депутати лишаються, 3) міськраду покидають і Доля, і депутати разом, 4) Доля лишається, депутати ідуть) таки упродовж зібрання обговорили, поділивши «уподобання» щодо варіантів переважно між 1 та 3.
Зустріч ще раз підкреслила тенденцію, яка панує загалом у настроях Малина: чути один одного ми ще не навчилися, єдність навіть у рядах однодумців дуже відносна, упередженість безпідставна або ж на підставі чуток, аргументи не «кладуть на лопатки» опонента.
І круглі столи, мабуть, не для Малина. Розмова більш активна, хоча й не завжди якісна й конструктивна, виходить у нас у всіх, коли ми стоїмо по різні боки барикад...
Та й, мабуть, є певна іронія долі у тому, що не забарилося у часі рішення Верховної Ради про дострокові вибори малинського міського голови 2 серпня цього року. Отже, не круглі столи збирати, а до виборів час готуватися?
  
Подивіться тим часом відео, записане оператором студії «Фокус», й робіть висновки... 
(За адресою, що вказана нижче, ви можете скачати матеріал на свій ПК і — приємного перегляду!.. Натисніть лічильник-циферблат з вказівкою «безплатно»)
Посилання нижче:
 
Відеорепортаж можна скачати тут http://depositfiles.com/files/25a4phdnt
                                                                                                                     розмір  95,26 Mb
 
 
 
 
 
 
Матеріали для вас підготували:
студія «Фокус» (відео)
Микола Менжерес (фото)
Ірина Лузанчук (коментар)
 
За участь в організації круглого столу дякуємо комплекс
«Замок володарів» та одноіменне видання.
Переглядів: 1060 | Додав: respe | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту




Третейський суд

null
.
.

Міні-чат

QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов

Газета міста Малин - RESPECT
@freeboard.com.ua
Каталог сайтов
Copyright RESPECT © 2024      Конструктор сайтів - uCoz           Малин